13. 07. 2023. OTP banka Srbija novi partner na projektu ,,Digitalno selo”

Potpisivanjem Memoranduma o saradnji, OTP banka Srbija postala je i prvi finansijski partner na projektu ,,Digitalno selo” u kojem učestvuju kompanija Delta Holding, Institut BioSens iz Novog Sada i Mokrin House iz sela Mokrin u kojem se projekat i odvija.

Sa razvijenom i specijalizovanom ponudom proizvoda i velikim brojem klijenata, OTP banka Srbija veliki značaj pridaje poslovanju u domenu poljoprivrede u Srbiji. Godinama unazad prepoznata je i težnja OTP banke da kreira bankarske proizvode u skladu sa  potrebama svojih klijenata, ali i da doprinese stvaranju podsticajnog finansijskog ambijenta u kome će poljoprivrednici moći da se razvijaju u skladu sa savremenim trendovima poljoprivrednog poslovanja, ali i lokalnim specifičnostima.

Zahvaljujući ovoj saradnji, poljoprivrednim proizvođačima koji su učesnici projekta ,,Digitalno selo” biće obezbeđen pristup svim agro-uslugama i proizvodima iz portfolia, kao što su investicioni krediti, krediti za obrtna sredstva, korišćenje digitalnih servisa banke, ali i brojne mogućnosti finansijske edukacije.